Categorieën
Huidig bestuur

Huidig bestuur

V.L.N.R: Charlotte Borgers, Nadine Dorow, Marissa van der Wouden, Anouk Lauran, Devin Bakkenes.

Het vijfentwintigste bestuur der SV Halo

 Marissa van der Wouden – Voorzitter

Hoi allemaal, ik ben Marissa! Ik ben 25 jaar oud en ik ben in februari 2022 begonnen aan de master GZP. Binnen het XXVe bestuur zal ik de functie van Voorzitter invullen. Grote kans dat jullie mij al kennen, ik was namelijk binnen het XXIVe bestuur ook de voorzitter. Zoals jullie misschien wel zien kan ik zowel van de master als van het bestuur geen genoeg krijgen ;). Als Voorzitter leid ik de ALV’S en vergaderingen daarnaast probeer ik het overzicht te houden. Naast mijn studie werk ik met veel plezier in bij Lunchbar de Viking en ben ik regelmatig bij verschillende feestjes en concerten te vinden. Hoe meer disco hoe beter 🪩. Voor de rest hou ik van lezen, mijn planten en koken. Wat nu ik het zo opnoem toch wel erg degelijk klinkt. Verder heb ik altijd moeite met het laatste beetje drinken uit mijn glas opdrinken dit wordt dan ook wel een van mijn nare gewoontes genoemd. Mocht je vragen hebben of zin hebben in een praatje spreek mij gerust aan. Hopelijk zien we je snel op een van onze activiteiten.


Nadine Dorow – Secretaris

Hoi hoi, ik ben Nadine, ik ben 24 jaar oud en ik ben in februari 2023 met de GZP-master begonnen! Bij Halo vervul ik de functie van secretaris, wat betekent dat ik mails beantwoord en alles meeschrijf op vergaderingen. Naast psychologie ben ik geïnteresseerd in films en filmanalysen, indie-festivals en mindfulness. Een fun fact over mij is dat ik van vogels hou, en elke dag volgelmemes bekijk.


 Anouk Lauran – Penningmeester 

hii! Ik ben Anouk, ik ben 23 jaar oud en ben afgelopen september begonnen met de master. Ook dit halfjaar mag ik de functie van penningmeester vervullen, ditmaal binnen het XXVe bestuur. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de boekhouding en alle centjes van de vereniging, zodat we leuke activiteiten kunnen blijven organiseren! 💸 Als ik niet bezig met met het bestuur en de studie, vind ik het leuk om een ticketuur latin mix mee te pakken of te fitnessen. Verder kan ik erg genieten van een goeie (of juist hele slechte) podcast of serie. Een fun fact over mij is dat ik na een aantal drankjes wel eens denk dat ik een split of spagaat kan, terwijl dit me al zeker een jaar of 10 absoluut niet meer lukt 🤸🏼‍♀. Misschien dat jullie dit nog wel eens mee mogen maken op een van onze borrels 😉. Hopelijk tot dan, of tot een van onze andere activiteiten! 🙂


 Devin Bakkenes – PR Extern 

Hallo daar! Ik ben Devin, ik ben 23 jaar en ik ben afgelopen september begonnen met de GZP master. Binnen het XXVe bestuur vervul ik de functie van PR-Extern. Het is mijn taak om contacten buiten de vereniging te onderhouden en uit te breiden, dus ook ik ben veel op onze mail te vinden! Naast de master werk ik als flexer in de GGZ en hang ik met enige regelmaat aan de muur in de boulder- en klimhal. Verder ga ik graag naar concerten en festivals en ben ik vaak op de dansvloer te vinden (op tijd naar huis gaan is iets waar ik veel moeite mee heb). Een funfact over mij is dat ik echt bizar langzaam eet voor iemand die wel heel erg van eten houdt (uit eten gaan met mij is een hele ervaring ;)). Ik hoop jullie binnenkort te zien op een van onze activiteiten!


Charlotte Borgers – PR Intern 

Hoihoi! Mijn naam is Charlotte, ik ben 22 jaar oud en ik ben afgelopen september begonnen met de master. Dit semester vervul ik de functie van PR Intern, wat betekent dat ik het contact met de leden onderhoud en de activiteiten die we organiseren promoot. Naast de studie en bestuur werk ik bij het Max Planck Instituut, en ik vind ik het leuk om te lezen en te sporten. Ook ben ik vaak te vinden in de bioscoop of ergens bij de Waal. Een feitje over mij is dat mijn veters altijd losgaan, waardoor meerdere mensen mij al verteld hebben dat ik beter schoenen met klittenband kan aanschaffen🙃. Ik kijk ernaar uit om jullie te zien op een van onze activiteiten ✨