Categorieën
Activiteiten

Activiteiten

SV Halo organiseert zowel formele als informele activiteiten. Als er een datum bekend is voor een nieuwe activiteit, dan zal deze zo snel mogelijk aan dit overzicht worden toegevoegd.


21 juni: woensdagmiddagborrel. Ben je na een lange dag studeren toe aan een welverdiende pauze? Kom dan naar onze woensdagmiddagborrel op 21 juni! Deze borrel vindt plaats vanaf 16.00 in het cultuurcafé op de campus. Wij kijken er naar uit om gezellig bij te kletsen en even te ontspannen tussen alle drukte door.

31 mei: bezoek aan de Pompekliniek in Nijmegen. De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie en behandelt personen die met justitie te maken hebben of krijgen. Er zal een presentatie worden gegeven door Erik Bulten; hoofd afdeling diagnostiek, onderzoek en opleiding van de Pompestichting. Aansluitend is er ruimte voor vragen en mogelijk komt ook een patiënt vertellen over diens ervaringen. Het programma begint om 14:00 en zal tot ongeveer 16:00/16:30 duren. Let op: er is een beperkt aantal plekken voor deze activiteit.

12 april: Muziekbingo &-quiz! Halo organiseert samen met Maizena en Dondrite een muziekbingo en quiz voor het goede doel! Op 12 april ben je welkom om 19:00 in café the Shuffle. Tickets zijn €3,00 voor leden en €5,00 voor niet-leden. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel via de RAG-week. Dit jaar is dit de Esther Vergeer Foundation en Stichting Jalihal. Meer informatie is te lezen via deze link: https://ragweeknijmegen.nl. Tot dan! We kijken ernaar uit om jullie te zien en jullie muzikaliteit en kennis te testen!

29 maart: Samen studeren! Geeft samen met anderen studeren jou ook net dat extra beetje motivatie? Of ben je op zoek naar wat afwisseling in je studeeromgeving? Aangezien de tentamens er alweer bijna aankomen, organiseert SV Halo op 29 maart een samen-studeerdag. Tussen 9:00 en 17:00 hebben wij een lokaal gereserveerd waar we samen kunnen leren voor de tentamens. Wij zorgen voor wat lekkere snackjes voor tussendoor om gemotiveerd te blijven.

14 maart: Sollicitatietraining! Grote kans dat je binnenkort gaat solliciteren voor een stage- of werkplek. Hierbij komen natuurlijk een hoop dingen kijken. Hoe schrijf je bijvoorbeeld een goede sollicitatiebrief, en hoe gaat het voeren van een sollicitatiegesprek in zijn werk? Op 14 maart organiseert SV Halo een online training waarin twee oud-studenten komen vertellen over hun ervaringen. Ook zullen ze een aantal tips en tricks meegeven voor een succesvol sollicitatieproces. De training zal plaatsvinden om 19:00.

28 februari: Welkomstborrel! Wil jij je medemasterstudenten beter leren kennen, in een andere setting dan de collegebanken? Kom dan naar onze welkomstborrel op 28 februari! De borrel vindt plaats vanaf 20.00 in de Tempelier, de perfecte locatie om te kletsen en een drankje te doen. Zowel oude als nieuwe leden zijn van harte welkom. Hopelijk tot dan!

27 januari 2023: Master gala! Samen met de andere masterverenigingen van psychologie organiseren wij één groot gala! Vijf verenigingen, vijf keer zoveel plezier! Samen toveren we de Old Cave om in een groot winter wonderland!

10 januari 2023: Psychologen achter de schermen. Dé kans voor jou om in gesprek te gaan met psychologen uit het werkveld! Er zullen namelijk verschillende GZP alumni online aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden!

15 december 2022: Kroeglezing autisme. Bram Bruers is een jongen met autisme en komt deze dag in Selbachs zijn verhaal vertellen!

7 december 2022: Borrel! Het is weer tijd om lekker te gaan borrelen samen bij Selbachs! Ook nu hebben wij weer een leuke drankdeal voor jullie, om de avond nóg beter te maken!

1 december 2022: Lezing verslaving. Tanja Lemmens werkt bij Trubendorffer en komt in deze lezing vertellen over haar ervaringen met de doelgroep!

26 oktober & 4 november 2022: Samen studeren. De tentamens komen eraan! Vind je het fijn om samen te studeren? Wij ook! Kom op 26 oktober naar MM 03.110 of MM 00.130 en op 4 november naar MM 01.031 of MM 01.037 om samen te strijden!

25 oktober 2022: Sollicitatietraining. Nu het zoeken van een stage is begonnen komen daar natuurlijk veel dingen bij kijken. Bijvoorbeeld het schrijven van een sollicitatiebrief en het voeren van een sollicitatiegesprek. Daarom organiseren wij een korte online training waarin twee stage-lopende studenten je allerlei tips en tricks gaan geven!

27 september 2022: Welkomstborrel! Een nieuw studiejaar, een nieuw bestuur én een nieuwe lichting kan maar één ding betekenen: een welkomstborrel! Zet deze datum alvast in je agenda (locatie wordt later bekend gemaakt)

2 september 2022: Introductiedag GZP Maak kennis met Halo onder het genot van een heerlijke lunch!