Categorieën
Activiteiten

Activiteiten

SV Halo organiseert zowel formele als informele activiteiten. Als er een datum bekend is voor een nieuwe activiteit, dan zal deze zo snel mogelijk aan dit overzicht worden toegevoegd.


26 oktober & 4 november 2022: Samen studeren. De tentamens komen eraan! Vind je het fijn om samen te studeren? Wij ook! Kom op 26 oktober naar MM 03.110 of MM 00.130 en op 4 november naar MM 01.031 of MM 01.037 om samen te strijden!

25 oktober 2022: Sollicitatietraining. Nu het zoeken van een stage is begonnen komen daar natuurlijk veel dingen bij kijken. Bijvoorbeeld het schrijven van een sollicitatiebrief en het voeren van een sollicitatiegesprek. Daarom organiseren wij een korte online training waarin twee stage-lopende studenten je allerlei tips en tricks gaan geven!

27 september 2022: Welkomstborrel! Een nieuw studiejaar, een nieuw bestuur én een nieuwe lichting kan maar één ding betekenen: een welkomstborrel! Zet deze datum alvast in je agenda (locatie wordt later bekend gemaakt)

2 september 2022: Introductiedag GZP Maak kennis met Halo onder het genot van een heerlijke lunch!